Selvbetjening i praksis!

PowerPay tilbyr komplette løsninger for å administrere, aktivere, samt ta betalt for bruk av en rekke forskjellige devicer. Alt via skyen. En av dem er strømstolper til campingplasser og marinaer.

Last ned gratis

Enkel i bruk

Kunden skanner QR-koden med telefonen -> bekrefter betaling -> strømmen er på.

Avslutt -> betaling belastes -> beløp overføres til campingplass. Enkelt og genialt.


Mindre administrasjon

Kundene betjener sin egen strømtilgang, og du kan benytte tiden på noe annet.

Reduser effekttopper

Campingturistene benytter nå både større og mer avanserte biler/vogner. Kombinert med flere elbiler, fører det til at gjesten bruker mer strøm enn tidligere. Et gjentagende problem på campingplasser er derfor at sikringer går. Det er med PowerPay også mulig å ta betalt for effektuttaket, noe som reduserer effektopper og da også sjansen for at en sikring går.

Ta betalt for faktisk forbruk – også effektbasert prising

Gjesten betaler for sitt faktiske forbruk. Campingplassen setter selv ønsket prismodell. Bruker gjesten mye strøm, belastes han også for dette.


Full oversikt

Med det medfølgende monitoreringsverktøyet har campingplassen full oversikt over strømforbruket. Helt ned til hvert enkel uttakt. Det gir unike muligheter for å være i forkant. Få varsel dersom gjesten har benyttet maksimalt kapasitet over en lengre periode (indikasjon på for eksempel lading av El-bil), eller ved sikringsbrudd.


Merverdi

Gjesten har mulighet for å se sitt aktuelle strømforbruk i sanntid.

Strømstolpe fra annerkjent produsent

Vår samarbeidspartner Stansefabrikken Products AS leverer Powerpay-sertifiserte strømstolper. Annerkjent og velprøvd konstruksjon, nå med innebygget betalingsløsning fra Powerpay..