PowerPay er et fullautomatisert betalingssystem

Med PowerPay setter Leangbukten Båtforening en ny standard for betaling og energistyring for marinaer

IoT Solutions, utvikler av PowerPay betalingssystem, har nylig inngått avtale med Leangbukten Båtforening, en av Norges største marinaer. Gjennom denne avtalen vil IoT Solutions oppgradere 270 strømsøyler med 1080 kontakter av deres smarte produkt, PowerPay Connect Slim, og revolusjonere måten strøm håndteres på i hele marinaen.

PowerPay Connect Slim er designet for å omgjøre eksisterende strømstolper til smarte enheter og gir dermed muligheten for en sømløs betalingsløsning for benyttet strøm for båteiere. Med dette systemet kan gjestene i båthavnen enkelt betale for nøyaktig strømforbruk. I tillegg blir arbeidet med manuelle avlesninger for strøm pr stolpe eliminert og beregninger av strømmengde, nettleie og fakturering mer presist for båtforeningen.

PowerPay Connect

PowerPay effektiviserer marinaens drift ved å gi en mer nøyaktig avregning av strømforbruket og redusere diskusjoner om strømregninger i båthavnen. Den medfølgende appen PowerPay tilbyr brukerne en enkel og oversiktlig måte å overvåke og administrere sitt strømforbruk.

For Leangbukten Båtforening representerer dette en betydelig effektivisering. Vi går fra å bruke mye tid og ressurser på manuelle prosesser for strømavlesning til en fullstendig digitalisert og nøyaktig løsning. Denne løsningen vil gi brukerne et rettferdig betalingssystem” sier Erik Roede, daglig leder i Leangbukten Båtforening.

«Dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl for IoT Solutions, og fremhever selskapets dedikasjon til å tilby banebrytende og miljøvennlige løsninger. Gjennom denne implementeringen demonstrerer vi vår forpliktelse til å bidra til en mer effektiv og intelligent fremtid. Med god oversikt på forbruket for brukerne og med mulighet for effektbasert prising, vil denne løsningen bidra til å redusere strømforbruket», uttaler fra Børre Tharaldsen, daglig leder i IoT Solutions.

Om Leangbukten Båtforening

Leangbukten Båtforening er en av landets største båtforeninger med ca. 2800 medlemmer og ca. 1.300 båtplasser. Småbåthavnen er lokalisert innerst i Leangbukta i Asker Kommune. Andelslaget ble startet så tidlig som i 1981. Småbåthavnen er topp moderne og under kontinuerlig utvikling og forbedring.

Om IOT Solutions

IOT Solutions er et IT-selskap i Kristiansand som utvikler og leverer standardløsninger for energi-service.  Løsningene dekker rapportering av energiforbruk, energikostnad, simulering, analyse og energi styring. Av produkter kan vi nevne:

PowerPay er en helautomatisert betalingsløsning hvor kunden belastes etter eget forbruk. Ved hjelp av denne løsningen kan man ta betalt for strøm, vann og andre målbare enheter.

Systemet kan integreres i de fleste nye strømstolper eller man kan oppgradere eksisterende egnede strømstolper. Standard stolper benyttes typisk til campingplasser, marinaer og bobilplasser, landstrøm og arrangementstrøm.

allmy.energy som er vårt energi service system hvor vi:

  • Henter data fra alle typer energi (undermålere) målere, solcelleanlegg, varmepumper, fjernvarme, fjernkjøling enten direkte, trådløst eller via andre EOS systemer eller SD anlegg.
  • Beregner kostnad ut fra gjeldende priser og nettleietariffer
  • Fordeler disse automatisk på leietakere

 

Kristiansand / Asker, 1. april 2024

 

PowerPay logg inn


eller last ned appen


This will close in 20 seconds

style="background-color:#1789E1"


This will close in 20 seconds